>
MINI 3-dverové – predný pohľad – strieborné a čierne

KROTITEĽ MESTA.

NÁVRAT VEĽKEJ LÁSKY.

Nové MINI 3-dverové, expresívne a sebaisté, je skutočným priekopníkom. Je odhodlané vyčleniť sa z davu, je voľbou nekonvenčnosti. A je vytvorené na vychutnávanie si mestského života plnými dúškami.
MINI 3-dverové – predný pohľad – strieborné a čierne
VYČLEŇUJE SA Z DAVU.
Je to skutočný originál. Ten, ktorý to všetko začal. Nové MINI 3-dverové je nápadné, neomylne moderné a prezentuje legendárnu DNA s doteraz najväčšou hrdosťou. Zvonku je kompaktné, vnútri však priestranné a jazda s ním je rovnako zábavná ako bola v roku 1959. Má vášnivo otvorenú povahu, prezentuje sa autentickým výrazom a jedinečne kombinuje ikonický vzhľad, agilitu a dynamickú jazdu.

POZERAJTE SA NA SVET TAK, AKO SA MINI POZERÁ DO ZÁKRUT.

Hrdý obyvateľ mesta s veľkou osobnosťou: Nové MINI 3-dverové je nadčasovou dizajnovou klasikou a zároveň kultúrnou ikonou. Už viac než 60 rokov si ho vyberajú slávni herci, herečky, modelky, pretekári a mnohí ďalší s dobrým vkusom. Vyžaruje z neho sebaistota, nikdy sa však nepredvádza. Nový 3-dverový hatchback je všetko, čo na MINI milujete a ešte oveľa viac. Zachováva si esenciu nášho odkazu, pričom však jasne mieri do budúcnosti.
MINI 3-dverové – predný pohľad – strieborné a čierne

S PODMANIVÝM DIZAJNOM.

MINI 3-dverové. Turbodúchadlom prepĺňaná mestská šťuka pre zábavnú jazdu.