MINI Clubman - červené a čierne - čelný pohľad MINI Clubman - červené a čierne - čelný pohľad

OTVORTE VIAC DVERÍ S NOVÝM MINI CLUBMAN.

Hovorí sa, že nemôžete mať všetko. My však nepočúvame.

Čakanie skončilo. Dovoľte, aby sme vám predstavili najsofistikovanejšie, najuniverzálnejšie a najpriestrannejšie MINI. Po usadnutí za volant nového MINI Clubman sa vám otvorí omnoho viac dverí k vzrušujúcim novým obzorom.

MINI Clubman s piatimi sedadlami a šiestimi dverami vám umožní zbaliť si na cesty všetko potrebné. Veľkorysý batožinový priestor má kapacitu 1250 litrov, čo vám poskytuje ešte viac priestoru pre vaše plány. Dokonalý pohon všetkých kolies ALL4 vám poskytuje dokonalú kontrolu na každom povrchu a robí z neho perfektné auto na všetky príležitosti a pre všetky ročné obdobia.
MINI Clubman - červené a čierne - pohľad zozadu s koncovými svetlami Union Jack MINI Clubman - červené a čierne - pohľad zozadu s koncovými svetlami Union Jack

Asertívny estetický exteriér.

Nový, odvážny dizajn exteriéru modelu MINI Clubman prináša štýl a obsah ako nikdy predtým. Čisté línie a sebavedomé obrysy spolu vytvárajú jemne expresívny dizajn a atmosféru nedocenenej autority. Jeho hodvábnu siluetu dokonale dopĺňa atletický postoj a široké boky.

Široké ramenné línie pritiahnu vašu pozornosť na delené dvere, ktoré otvárajú nekonečné možnosti. Nový dizajn LED svetlometov a koncové svetlá Union Jack vyžarujú sebadôveru a štýl pri každej príležitosti. A s novou, pútavou prednou mriežkou chladiča, farbami karosérie, kolesami, čalúnením interiéru a ušľachtilými povrchmi, nebol ešte nikdy vhodnejší čas na to, aby ste zažili jedinečnú individualitu.
MINI Clubman - červené a čierne - bočný pohľad
MINI Clubman - červené a čierne - pohľad zhora na šesť otvorených dverí MINI Clubman - červené a čierne - pohľad zhora na šesť otvorených dverí

Komfort na prvom mieste.

Pokiaľ ide o priestor, nový MINI Clubman je viac než štedrý – ponúka vám impozantný komfort a flexibilitu. Jeho priestranný interiér pohodlne pojme päť dospelých osôb. A ponúka dostatočne veľký batožinový priestor pre akýkoľvek plánovaný typ cesty.

Interiér modelu MINI Clubman poskytuje vysokú úroveň útulného komfortu s prvotriednymi materiálmi, ako napríklad luxusné sedadlá čalúnené vysokokvalitnou kožou. To umocňujú bohaté farebné možnosti – od klasickej čiernej Carbon Black a hnedej Malt Brown, až po modrú Indigo Blue a sivú Satellite Grey – každá z nich vytvára jedinečnú a výraznú atmosféru. Podsvietené kľučky dverí a rôzne možnosti povrchov interiéru zabezpečujú nádherné dizajnové kombinácie, ktoré vytvárajú dokonalú náladu.
MINI Clubman - interiér - podsvietená kľučka dverí
MINI Clubman - interiér - dotyková stredová konzola

Inteligentná konektivita.

Centrálnym prvkom a srdcom interiéru modelu MINI Clubman je stredová konzola s výnimočným dotykovým displejom 6,5“ alebo (voliteľne) 8,8“ s vysokým rozlíšením. Toto intuitívne ovládacie centrum otvára dvere do sveta informácií a zábavy, ktoré prezentuje služba MINI Connected. Bezproblémová integrácia s vašimi zariadeniami vám umožní ovládať vašu online navigáciu, vychutnávať si Apple CarPlay, kontaktovať službu MINI Concierge a využívať mnoho ďalších možností pripojenia.

Ideálne na každú príležitosť.

MINI Clubman v sebe kombinuje všestrannosť, priestrannosť, remeselnú zručnosť a výkon, aby poskytol pôsobivý balík, ktorý splní všetky vaše želania. Prémiové materiály a inšpirujúce dizajnové prvky zaručujú, že si môžete vždy dopriať štýl a pohodlie – nech ste kdekoľvek. Keď nastúpite, už nebudete chcieť vystúpiť.